| Fara DA si NU |
|
|
|
| Postat pe: Miercuri, 20/05/2009, 8:47 AM | Numarul postului # 17 |
|
| Ramo_nik ce faci?ai picat testul!! ai raspuns cu "da"!daca ar fii asa plin cu bani cum zici tu,da i as inapoia..dar nu m as chinui sa ma duk pan' la politie pt 3 4 mil:)):)) in nici un caz!mai bine mor de foame! ai fi fericit/a daca ai fi presedintele Romaniei?
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Miercuri, 20/05/2009, 4:59 PM | Numarul postului # 18 |
|
| daca asta mi as dori in viata..poate ai face un mare compromis in viata doar ca sa le faci pe plac parintilor?
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Miercuri, 20/05/2009, 5:02 PM | Numarul postului # 19 |
|
blank^

Gen:Femeie
Postari: 116
|
| pai de ce sa le fac lor pe plac? pana la urma e viata mea...eu traiesc mai departe :)) Te-ai sacrifica tu ca sa iti ajuti un prieten/a?
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Miercuri, 20/05/2009, 10:29 PM | Numarul postului # 20 |
|
| ha ha..m ai prins vartolome_1 punct ochit,punct lovit:*
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 22/05/2009, 2:00 PM | Numarul postului # 21 |
|
| pai daca sunt pe faza!! ai un minus!! sper ca nu teai suparat! raspuns pentru blank^:depinde ce prieten!probabil ca voi face asta.... pentru 10.000E teai epila in zone pubiana cu benzina?????
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 22/05/2009, 11:16 PM | Numarul postului # 22 |
|
| mama la banii aia m-as rade si in cap cu ciobu :)) daca iti scot moderatoru vartolome_1, te-ai supara? :)) e gluma dar vreau sa vad raspunsu la asta :)))
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Sambata, 23/05/2009, 9:11 AM | Numarul postului # 23 |
|
| astept raspunsul!!
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Sambata, 23/05/2009, 9:29 AM | Numarul postului # 24 |
|
| vartolome_1, normal, as fii de acord :D..intrebarea am pus-o mai sus :P
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Marti, 26/05/2009, 10:35 AM | Numarul postului # 25 |
|
| ai vrea sa fii in locul unui om instarit??
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Marti, 26/05/2009, 4:06 PM | Numarul postului # 26 |
|
| cine ar refuza o astfel de oferta?normal ca as vrea!! tiar place sa fii o persoana din mass-media cu multi bani dar sa fii tot timpul vanata de paparazzi?
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Marti, 26/05/2009, 6:23 PM | Numarul postului # 27 |
|
blank^

|
| Depinde de persoana. Daca iti place sa iesi in evidenta n-ai decat Eu una... as prefera sa raman la viata mea, cu prietenii mei si sa nu se bage nimeni in viata mea :D. Daca s-ar intampla ceva cu persoana iubita si ar ramane cu un handicap ai sta alaturi ea?
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Sambata, 30/05/2009, 9:16 PM | Numarul postului # 28 |
|
| as sta alaturi de el ,dar ca sa fiu sincera nu stiu cat timp,ar fi doar o exceptie si aceea ar fi doar daca as fi maritata si as fi avut copii cu el,si din aceast motiv as sta cu el toata viata,pentru ca la biserica am zis ca voi sta sh la bine si la rau.. daca ai fi infectat cu o boala contagioasa care s ar lua sh prin simpla atingere/contact cu o persoana si ai vedea ca mor muuuuuulti oameni din aceasta cauza,neexistand nici un antidot ,te ai sinucide pentru binele omenirii?
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Sambata, 30/05/2009, 9:52 PM | Numarul postului # 29 |
|
| normal ca da..o cauza nobila pentru rasa omeneasca ... iuby :d.. vrei sa facem nebunii?
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Duminica, 31/05/2009, 3:16 PM | Numarul postului # 30 |
|
blank^

|
| Ai face dragoste in dush pe neasteptate? :))
|
| |
| |