| Bancuri si texte funny |
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 10:11 AM | Numarul postului # 1 |
|
| mai radem...mai lacrimam... Added (2009-05-15, 11:09 Am) --------------------------------------------- Se intalneste James Bond cu Van Dame.Se fac prezentarile: - Bond, James Bond. - Dame, Van Dame, Claude Van Dame, Jean Claude Van Dame Added (2009-05-15, 11:11 Am) --------------------------------------------- tot din seria James Bond un trecator il intreaba pe james bond cat este ceasul. acesta ii raspune: - zece, unu fara zece!
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 1:12 PM | Numarul postului # 2 |
|
| =))) buna aia cu van dame :))) sa o tin si eu minte pe aia :))
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 1:13 PM | Numarul postului # 3 |
|
| Un om intra in dormitor ,cu o capra in brate,sotia lui era intinsa in pat, citind o carte. Omul spune: -Uite draga asta este vaca pe care o f*t cand tu ai migrene Sotia raspunde: -Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o capra. La care omul nostru zambeste: -Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra :))
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 1:19 PM | Numarul postului # 4 |
|
| 2 pitici vizitează Africa. Era cam pustiu, dar în a treia zi întîlnesc un grup de oameni ciudaţi, care îi primesc cu caldură. La un moment dat, piticul mai curios întreabă: - De ce e aşa pustiu? Sînt canibali pe aici? - Nu, nu sînt… săptămîna trecută l-am mîncat pe ultimul…
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 1:39 PM | Numarul postului # 5 |
|
blank^

Gen:Femeie
Postari: 116
|
| Ok aici am si eu unul - Băi Ioane, ştii tu ce-i un lator? - Nu ştiu, băi Ghiţă! Dar cum îţi intră în cap cuvintu' ăsta? - Păi, uite, a zis fecioru' lu' vecinu' meu că-şi ia un cal cu lator. ------------------------------------------------------------------------------------------ - Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dv. Am încercat tot felul de medicamente, dar tot n-am ramas gravidă! - Staţi s-o luăm metodic! Poate e o chestiune de ereditate. Mama dv. a avut copii? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---- Crăciunul la canibali: - Copii, să fiţi cuminţi anul ăsta, că, dacă nu vine Moş Crăciun, nu avem din ce face friptură! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 1:58 PM | Numarul postului # 6 |
|
| bun bancu am si eu unu :d Campionatul mondial de furat: Finala (care echipa fura cele mai multe electronice in 30 de min. dintr-o hala castiga) In finala echipele S.U.A , Franta , Romania. Intra echipa S.U.A. : dupa 30 de min. deabia se cunostea daca intrase cineva. Intra echipa Frantei : dupa 30 de min. se cunostea ceva ceva Intra echipa Romaniei iar dupa 5 minute iese unul si intreaba : - Sefu , luam si prizele? :D
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 2:06 PM | Numarul postului # 7 |
|
blank^

Gen:Femeie
Postari: 116
|
| macar sa ne mandrim si noi romanii cu ceva nu? :)) Uite altele : La tribunal: Sotul: “Intru in casa si-mi vad femeia dezbracata pe pat, geamul deschis si vad pe unul in chiloti alergand, iau noptiera si arunc dupa el”. Sotia: “Era cald, m-am dezbracat si vad cum intra dobitocul asta, ia noptiera si o arunca pe geam”. Victima: “Eu sunt sportiv. Alerg in fiecare zi pe acel traseu. Intorc capul si vad o noptiera zburand spre mine”. Martorul: “Eu nici nu stiu ce caut aici! Stateam linistit in noptiera…”. :)) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------- Un baietel, curios sa afle cate ceva despre Dumnezeu merge la tatal lui si il intreaba: - Tata, Dumnezeu este barbat sau femeie? - Amandoua fiule; - Tata, dumnezeu este alb sau negru? - Amandoua fiule; - Tata, dar El iubeste copii? - Bineinteles fiule! Copilul, usor confuz, se intoarce catre tatal lui si il intreaba: - Tata, Michael Jackson este Dumnezeu? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------- Doua babe chioare mergeau pe stada, una dintre ele vede o flegma verde pe drum. Arata cu degetul: - Ia te uita, am gasit un medalion! Cealalta se apleaca si tinand cu degetele il ridica in sus: - Ia te uita! Are si lantisooor.. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 4:16 PM | Numarul postului # 8 |
|
| De ziua soacrei, Bulă se prezintă cu un pacheţel într-o mînă şi cu o puşcă în cealaltă. - La mulţi ani, mamă soacră! Ţi-am adus o pereche de cercei de aur. - Mulţumesc, ginerică. Da' cu puşca ce vrei să faci? - Păi de găuri în urechi nu ai nevoie?Added (2009-05-15, 5:16 Pm) --------------------------------------------- Doi bulangii stau pe bancă în Cişmigiu în miezul zilei şi se f*t în c*r. Politistul vine, înnebuneşte, le dă cîteva cravaşe şi zbiară: "Ce faceţi?" "Bancuri" "Cum bancuri?" " Ba-n c*r la el, ba-n c*r la mine!"
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 7:20 PM | Numarul postului # 9 |
|
| :)) bune bancurile Bulă îl întreabă pe Ştrulă: - Esti şmecher? - Bineînţeles. - Atunci dă-ţi un cap în gură!
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 11:15 PM | Numarul postului # 10 |
|
| :))) bun bancu ala iubyy dar auzi la asta Vine un cioban tanar la unul batran si il intreaba : - Mai tataie, zi bre’ si mie unge gasasc un W.C. - Iote colo pa deal nepoate, da vezi ca trebuie sa bagi mana in el. Merge tanarul ciobanas acolo si in w.c. era un panou de carton pe care scria : “Baga mana in gaura pana face beep”.Tanarul nedumerit se duce inapoi la batran si ii zice : - Tataie, am bagat mana in el cat am putut, era sa cad, da tot nu a facut beep. - Apoi, nepoate, daca ai bagat mana in el si nu a facut “beep” inseamna ca esti prost ca m-ai crezut.
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Sambata, 16/05/2009, 8:40 AM | Numarul postului # 11 |
|
| Added (2009-05-16, 9:40 Am) --------------------------------------------- Un tip se îmbată la petrecerea lu' şefu' şi a doua dimineaţă vorbea cu nevastă-sa: - Ca de obicei, te-ai îmbătat turtă şi te-ai făcut de c***t în faţa şefului. - Să mă p*ş pe el. - Asta ai făcut aseară şi te-a dat afară. - Atunci să mă f*t pe el. - L-am f***t eu şi mîine dimineaţă te poţi duce la servici.
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Sambata, 16/05/2009, 1:22 PM | Numarul postului # 12 |
|
| =)))) buna asta :)))
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Sambata, 16/05/2009, 2:34 PM | Numarul postului # 13 |
|
| hai sa va spun eu un banc haios...dar sa nu muriti de ras:)) O blonda vine la doctor O blonda vine la doctor cu urechile arse. Doctorul o intreaba: - Ce s-a intamplat cu urechea dumneavoastra? Blonda zice: - Calcam rufele, cand a sunat telefonul si, din greseala, mi-am pus fierul de calcat pe ureche. Surprins, doctorul intreaba: - Bine, dar la cealalta ureche ce-ati patit? - Nenorocitul a gresit inca o data numarul! Added (2009-05-16, 3:34 Pm) --------------------------------------------- pepeni Un vanzator de pepeni, striga tare: AVEM PEPENI CU GUST DE ORICE!!! AVEM PEPENI CU GUST DE ORICE!!! La care un baiat, cu o masina traznet, se opreste si ii spune vanzatorului: -Haideti domnulele, chiar aveti pepeni cu gust de orice?! -Da domnule, spuneti unul... -Pepene cu gust de branza aveti? Se uita vanzatorul in gramada, il gaseste, il incearca si ii da sa guste. Gusta el, zice "da domnule, chiar asa este, dar crek te-am nimerit cu asta" vanzatorul: -Spune altul. -Pepene cu gust de carne aveti? Oooo, da, asta se vinde cel mai bine, face vanzatorul, cauta pepenele si ii da si gusta -Oooo, da, zici ca e gratar, da bun...domnule, hai ca iti mai incerc unul daca il ai si pe asta inseamna k esti tare... pepene cu gust de pi*da aveti? vanzatorul: Oooo, nu stiu, stai sa vad... se uita vanzatorul, gaseste, face cep si ii da sa guste Gusta asta... zice: -Ba asta cam are gust de cacat. vanzatorul: -AAAA, SCUZE MAI, ROTESTE-L PUTIN..... Banc adaugat de:Ramo_nik
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Sambata, 16/05/2009, 3:48 PM | Numarul postului # 14 |
|
| misto al 2lea! La un ospiciu, nebunii evadau în fiecare seară, plecau în oraş şi se distrau, apoi obosiţi se întorceau. Doctorii se apucă şi zidesc un zid inalt, pentru ca nebunii să nu mai plece. Dar nebunii tot evadează şi se întorc a doua zi bine dispuşi. Apoi, doctorii zidesc un zid uriaş, dar nimic. Apoi zidesc un zid de 30 cm. Şi aşteaptă. După o săptămînă de stat în ospiciu, nebunii sînt întrebaţi de doctori: - De ce nu mai plecaţi? - Nu mai avem pe ce pune scara.
|
| |
| |
|
|
| Postat pe: Sambata, 16/05/2009, 7:52 PM | Numarul postului # 15 |
|
| hai ca imi place topicu asta :))
|
| |
| |