|
| Postat pe: Joi, 14/05/2009, 2:44 AM | Numarul postului # 1 |
|
| cand nu prea aveam ce face,ma plictiseam cautam sa descarc filme de pe DC. si cautam pe un site foarte cunoscut,trailere pentru a ma ajuta sa ma decid asupra unor filme pe care sa le descarc! si tocmai aici este problema:trailerul e super tare,actiune,nebunie....cand ma uit la film,ma apuca somnul! parerea mea este ca trailerele nici nu merita a fi publicate ca nu fac altceva decat sa induca omul in eroare! arata 2-3 faze care te incanta,iar apoi,in unele cazuri,te duci si dai nu stiu cate zeci de lei pentru o minciuna! intrebarea e:dupa ce ati vazut un trailer al unui film si v-ati format o idee si o parere despre el(film),dupa vizionare ati ramas cu aceleasi pareri si idei?
|
| |
| |
|
| Postat pe: Joi, 14/05/2009, 9:12 AM | Numarul postului # 2 |
|
blank^

Gen:Femeie
Postari: 116
|
| Sunt si cazuri cand in trailere nu se prezinta actiunea si filmul e mai fain....deci pana nu vezi full movie nu ai cum sa iti dai seama... asa ca Watch on Filme-live
|
| |
| |
|
| Postat pe: Joi, 14/05/2009, 11:08 AM | Numarul postului # 3 |
|
| exact :)) bun exemplu vartolome_1, de exemplu daca ai auzit cumva de filmu Watchmen ? Multa lume am auzit ca vrea sa il vada, abia asteapta sa apara in cinema si pe PC... din fericire a iesit :d...toate ca toate sunt bune :d...pana cand au vazut filmul full :))..nu au fost destul de convinsi sa spuna ca au meritat banii de bilet ... sau timpul pierdut pe net pentru al descarca :))...asa ca ...bine zis vartolome_1, traileru arata bine...filmul nu prea...
|
| |
| |
|
| Postat pe: Joi, 14/05/2009, 3:45 PM | Numarul postului # 4 |
|
| dap ai dreptate..am vazut si eu chestii dastea ...a fost mai bun traileru decat filmu...
|
| |
| |
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 8:36 AM | Numarul postului # 5 |
|
| mie nici filmul "iron man" nu mia placut dupa ce l-am vazut in intregime! dar knd am vazut trailerul...pffffuaaa...eram disperat sa il vad...te cam induce in eroare,si cand te uiti la film,nu primesti ceea ce astepti!
|
| |
| |
|
| Postat pe: Vineri, 15/05/2009, 8:51 AM | Numarul postului # 6 |
|
| da asta a fost al 2-lea film care am vazut traileru si nu prea a fost cine stie ce filmu ...1 whatchman sau ceva de genu si iron man ... astea au fost care nu prea a am fost incantat de ele...
|
| |
| |
|
| Postat pe: Sambata, 16/05/2009, 7:54 PM | Numarul postului # 7 |
|
| ma sincer sa fiu...nu prea am vazut ce ziceti voi...:-?
|
| |
| |
|
| Postat pe: Sambata, 16/05/2009, 9:56 PM | Numarul postului # 8 |
|
| ce nu ai vazut?trailere?sau nu ti sa intamplat niciodata sa patesti chestia asta?
|
| |
| |