| filme-live | Date: Duminica, 22/03/2009, 5:19 PM | Message # 1 |
|
Group: Removed
| 11 Septembrie 2001 - Totul La Vedere (2004) Unul dintre cele mai de bun simt documentare care pun la indoiala povestea oficiala despre 11 septembrie 2001. Intrebarile sunt simple, dovezile sunt clare. Daca mai exista printre voi oameni care inca mai cred versiunea oficiala sunt curios ce raspunsuri ofera la acest documentar. Ce spun altii? Documentarul american reanalizeaza transmisiunile pe care posturile de televiziune CNN, BBC si Fox News le-au facut în 11 septembrie 2001 si, pe baza lor, propune o ipoteza socanta asupra acelei zile fatidice: Pentagonul nu a fost lovit de un avion, ci de o racheta, iar avionul care a intrat în turnul sudic al World Trade Center (WTC) era un Boeing 767 militar, nu comercial. Filmul a fost realizat de regizorul William Lewis si de producatorul Dave von Kleist. Ideea filmului a luat nastere în 2002, când Lewis a intrat în posesia primelor înregistrari si analize care puneau la îndoiala declaratiile oficialitatilor. La sfârsitul anului 2004, cei doi au lansat filmul "911 in Plane Site" care acum face înconjurul lumii si stârneste controverse. Uitate la filmul de AICI Asteptam parerile dumneavoastra.
|
| |
| |
| filme-live | Date: Duminica, 22/03/2009, 10:09 PM | Message # 2 |
|
Group: Removed
| dupa parerea mea..sa fiu eu primu :d...ma nene e chiar dubios..de ce nu s-au luat masuri nici acum?
|
| |
| |