Forum
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum moderator: filme-live 
Forum » Servicii Live » Resoftari/Imbunatatiri/Decodarii Telefoane » Resoftari( Softari) Sony Ericsson (Cerem seriozitate maxima !!)
Resoftari( Softari) Sony Ericsson
filme-liveDate: Duminica, 22/03/2009, 6:08 PM | Message # 1
Group: Removed

Salutare tuturor ma numesc Ionut pentru inceput..deocamdata lucram doar pe Sony Ericsson
Cer seriozitate maxima. Multumesc
Sa incepem cu inceputul
-Resoftari( softari )
-Decodari
-Upgrade
> Meniu
> Volum Muzica
> Trecerea de la un model de telefon la altul ( Sony Ericsson si numai Sony Ericsson ) daca acesta este compatibil
Exemplu: K750i in W800i
K320 in W200 etc. ....
Asteptam pe forum

vartolome_1Date: Joi, 14/05/2009, 1:47 Am | Message # 2
Level 6
Group: Membru Filme Live
Awards: 0
Status: Offline
am si eu o intrebare!
de ce as trece de la k750i la w800i?
mie seria "k" mi se pare mult mai buna si mai solida pe partea software in comparatie cu seria "w" care e dezvoltata mai mult pe partea audio!

StiluDate: Joi, 14/05/2009, 11:16 Am | Message # 3
Level 10
Group: Administrator
Awards: 0
Status: Offline
Este spus ca sony ericsson telefoane mobile K la fel si sony ericsson seria W sunt bune in felul lor. Si este decizia fiecarui individ sa aleaga si sa-l i-a depinzand din specificul nevoilor de resurse.

filme-liveDate: Joi, 14/05/2009, 11:19 Am | Message # 4
Group: Removed

deci ...daca doresti gandirea unui W si ai seria K ..poti upgrada pe W sau invers smile

Forum » Servicii Live » Resoftari/Imbunatatiri/Decodarii Telefoane » Resoftari( Softari) Sony Ericsson (Cerem seriozitate maxima !!)
Page 1 of 11
Search:

xTrafic.ro Promovare Gratuita cu Top30 Portal21 - topul celor mai bune site-uri PoweR GameS HostinG Top SiteHostVision